Bel ons gerust! 0252 - 340 266

Kwaliteitswaarborging

Warmerdam Techniek & Handel is sinds de oprichting een VeBIT keurend bedrijf.
 
Wat is deze Veiligheidskeuring?
De Verenigde Bedrijven Intern Transport (VeBIT) is een branchegroep van de Koninklijke Metaalunie. VeBIT richt zich op merkonafhankelijke bedrijven die mobiel intern transportmaterieel verkopen, verhuren en/of onderhouden dan wel uitrustingsstukken voor deze machines fabriceren. Deze brancheorganisatie heeft in 1997 het initiatief genomen om te komen tot een kwaliteitszorgsysteem voor het uitvoeren van veiligheidskeuringen van intern transportmaterieel. Het zorgsysteem schrijft de inhoud van de keuring voor en stelt zowel eisen aan het keurende bedrijf als aan de keurmeester zelf.

Als erkend VeBIT keurend bedrijf garanderen wij u een onafhankelijk oordeel ten aanzien van de veiligheid van uw materieel. Middels steekproeven door de brancheorganisatie wordt de vakbekwaamheid van onze keurmeesters keer op keer getest. Daar wij veiligheid van ons materieel en werkwijzen zeer serieus nemen, blijven wij onze monteurs opleiden om voor u het beste resultaat te genereren.

Onze keurmeesters zijn bovendien niet uitsluitend opgeleid tot het keuren van materieel, maar zijn tevens volwaardige heftruckmonteurs, zodat wij de veiligheidskeuring geïntegreerd kunnen aanbieden met periodiek onderhoud. Hiermee zorgt u ervoor dat uw transportmiddel niet langer stilstaat dan strikt noodzakelijk, omdat onderhoud en keuring op hetzelfde moment kunnen plaatsvinden door dezelfde monteur.

Dit erkende keurmerk garandeert dat uw medewerkers werken met veilig materieel en zorgt ervoor dat u als werkgever aan uw verplichtingen volgens het Arbobesluit voldoet! Zo zorgt u dus niet alleen voor een veilige werkomgeving voor uw mensen, maar neemt u tevens geen enkel risico als het gaat om de verantwoordelijkheden die u als werkgever dient te nemen.